arrow_drop_up arrow_drop_down

Waterzuigers

Nilfsik VHS40 stof/waterzuiger

waterzuiger Nilfisk vhs40

VHS 40 L30 PC 220-240V 50/60HZ EU

Krachtige stofzuiger

De Nilfisk VHS 40 stofzuiger serie is de nieuwe standaard voor wat betreft ontwerp en kenmerken voor de Nilfisk stof-/waterzuigers portfolio. Met een innovatief filtersysteem, verbeterde prestaties en robuust ontwerp biedt deze serie een juiste oplossing voor professionele gebruikers die een veilige en betrouwbare stofzuiger zoeken. De Nilfisk VHS 40 heeft meer vermogen, een afgesloten filtersysteem en automatische filterreiniging – ontwikkeld om te voldoen aan de zware omstandigheden in de industrie en de bouw.


Vraag naar de specificaties!Viper LSU 135

stof/waterzuiger

stof/waterzuiger lsu135

De VIPER LSU 135 is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

 

De VIPER LSU nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren. De tankinhoud van de VIPER LSU 135 nat-/droogzuiger is 35 liter, en hij heeft één motor. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. De VIPER LSU 135 nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.


Vraag naar de specificaties!

Viper LSU 155

stof/waterzuiger

viper LSU155

De VIPER LSU serie stof-/waterzuigers heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren.

 

De tankinhoud van de VIPER LSU 155 stof-/waterzuiger is 55 liter, en hij heeft één motor. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. Hij is uitgerust met een afvoerslang en u kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en zwenkwielen voor die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken. De VIPER LSU 155 stof-/waterzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.


Vraag naar de specificaties!

Waterzuigers

Viper LSU 255

stof/waterzuiger

Viper lsu255


De VIPER LSU 255 is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

 

De VIPER LSU nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren. De tankinhoud van de VIPER LSU 255 nat-/droogzuiger is 55 liter, en hij heeft twee motoren. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. U kunt eenvoudig zien of de tank gevuld is met water of niet als de tank vervaardigd is van transparante kunststof. Hij is uitgerust met een afvoerslang, en u kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en zwenkwielen voor die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken. De VIPER LSU 255 nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.


Vraag naar de specificaties!Viper LSU 375

stof/waterzuiger

viper lsu375


De VIPER LSU 375 is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

 

De VIPER LSU nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren. De tankinhoud van de VIPER LSU 375 nat-/droogzuiger is 75 liter, en hij heeft drie motoren. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. Hij is uitgerust met een afvoerslang. U kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en zwenkwielen voor die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken. De VIPER LSU 375 nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.


Vraag naar de specificaties!