DRANKENINDUSTRIE

Behoud van kwaliteit en verlenging van de houdbaarheid door dieptereiniging van CIP-systemen en membranen.

In de drankenindustrie en brouwerij gelden strenge voorschriften om kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. Achtergebleven vervuiling kan de volgende charge verontreinigingen met ongewenste besmettingen. Christeyns ondersteunt u met een op maat gemaakt hygiëne totaalprogramma.

CIP reiniging en dieptereiniging

Belangrijk onderdeel in uw reinigingsproces is CIP reiniging. Het assortiment van Christeyns biedt diverse CIP reinigingsmiddelen en goedgekeurde desinfectiemiddelen om alle achtergebleven productieresten te verwijderen. Christeyns combineert traditionele middelen met vernieuwende enzymatische oplossingen. Enzymen zorgen voor een mate van dieptereiniging die met traditionele middelen niet haalbaar is. Door periodieke inzet van enzymen voor reiniging van CIP systemen, maar bijvoorbeeld ook voor membraanfilters, blijft uw productiviteit in stand en verlengt u de houdbaarheid van uw product.

Bijkomend voordeel is dat u ook de levensduur van membranen verlengt. Traditionele middelen zijn agressiever en tasten membranen aan. Door hier enzymen te gebruiken wordt de levensduur aanzienlijk verlengd, soms zelfs verdrievoudigd!


Wij doen dit in samenwerking met Christeyns de specialisten op dit gebied!

christeyns,qleantec