ZUIVELINDUSTRIE

Verleng de houdbaarheid van uw producten met behulp van ons hygiëneprogramma: juiste producten, geschikte materialen en hoge service.

Debiet herstel membraanfiltratie

Is uw productieniveau van constante kwaliteit? Membraanfiltratie is een mooie techniek. Tijdens de productie vormt zich echter een organische laag die de filters verstoppen. Om het productieniveau in stand te houden moet de druk worden verhoogd. Dieptereiniging van de membraanfilters is noodzakelijk om het debiet te herstellen en daling in de productiviteit te voorkomen. Bovendien is de vervuiling die achterblijft een groot risico voor het ontstaan van biofilm besmettingen.

Het inzetten van enzymatische reinigingsmiddelen voor dieptereiniging van membraanfilters is uitermate effectief gebleken. Deze oplossing zorgt voor een optimaal debiet herstel en een constant productieniveau. 

Verlengen levensduur membranen

Het hygiëneprogramma van Christeyns combineert traditionele reinigings- en desinfectiemiddelen met vernieuwende, enzymatische oplossingen. Juist die combinatie geeft ons de mogelijkheid u optimaal te ontzorgen en hygiëne adequaat te optimaliseren. Door enzymen in te zetten voor reiniging van membranen, blijft uw productiviteit in stand en verlengt u de levensduur van membranen. Traditionele middelen zijn agressiever en tasten membranen aan. Door hier enzymen te gebruiken wordt de levensduur aanzienlijk verlengd, soms zelfs verdrievoudigd!


Wij doen dit in samenwerking met Christeyns de specialisten op dit gebied!

christeyns,qleantec