Schoonmaak en toch goed voor het milieu!

Wij hebben de oplossing voor u!

Het bedrijf BLV Reinigingssystemen is ontstaan vanuit de schoonmaakindustrie en begrijpt daarom als geen ander de impact van chemische reinigingsmiddelen op onze leefomgeving. Het besef dat deze middelen schadelijk kunnen zijn voor het milieu heeft geleid tot de ontwikkeling van een oplossing:
Het product Bio5.

Bio5 is een product dat is ontworpen om alle schoonmaakproblemen op te lossen zonder schade aan het milieu toe te brengen. Het feit dat dit product voor elke schoonmaakklus inzetbaar is, benadrukt de veelzijdigheid en effectiviteit ervan.

Dit soort milieuvriendelijke schoonmaakproducten zijn van grote waarde in een tijd waarin duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu steeds belangrijker worden. De mogelijkheid om schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken draagt bij aan een schonere leefomgeving en laat zien dat effectieve schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan.

verbeter het milieu

Laat u verrassen door dit unieke product!


U herkent dit wel.


Onhygienische toiletten,

Niet uitziende vloeren,

Ongemotiveerde medewerkers,

Het gebruik van onjuiste middelen,

Aantasting van de ondergrond,

Residue van producten.


Met het product Bio5 behoort dit alles tot  het verleden!


Indien u wenst kunnnen wij natuurlijk een demostratie geven van dit unieke product, zodat wij u kunnen overtuigen van de geweldige werking van het product Bio5De alleen maar voordelen van Bio5!

het weghalen van stankoverlast

Bio5 elimineert geuren.

Ziekmakende bacteriën produceren vieze geurtjes. Onze microbiologie zet dit om naar onschadelijke kooldioxide.en deze is geurloos. Naast dat BIoConcentraat gemakkelijk biofilm verwijdert, lost BioConcentraat ook urinekristal op.

eco diepte reiniging

Bio5 diepte reiniging mogelijk.

Doordat BioConcentraat levende bodemorganismen bevat die met behulp van water diep door kunnen dringen in elk poreus materiaal (zoals cement,  grond) kan het ook vuil afbreken dat al diep is ingetrokken in het materiaal. Hierdoor is onze bodemsanering extra effectief en voordelig.

minerale olie

Minerale olie wordt afgebroken.

De enzymen in BioConcentraat breken de lange koolstofketens af zodat ze oplosbaar worden in water. De toegevoegde bodemorganismen doen de rest,  eten de koolstofdeeltjes op en zetten dit om in zuiver water en CO2.

afvalwater naar schoon

Schoon afvalwater met Bio5

BioConcentraat bevat micro-biologie zoals bodemorganismen die voorkomen  in de grond. Deze micro-organismen breken het vuil af door het  produceren van enzymen die als knipmesjes bijvoorbeeld: biofilm verwijderen en al het vuil afbreken op moleculair niveau. Deze afbraak verandert de eigenschappen van een materiaal en hierdoor wordt olie oplosbaar in water. Vervolgens kunnen de organismen het vuil opeten en daarmee ook het afvalwater zuiveren. BioConcentraat is volledig veilig voor u en uw omgeving.

bioreiniger 100 %

100% Bio,
100% plantaardig.

Met BioConcentraat heeft u de modernste technologie in handen waarbij microben en enzymen worden gekweekt, geselecteerd, geconcentreerd en vervaardigt in praktische reinigingsproducten. Met respect voor de eeuwige natuurwetten en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals die ons zijn gegeven door de natuur. BioConcentraat  maakt gebruik van bodemorganismen en enzymen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2. BioConcentraat is pH-neutraal, niet giftig en veilig voor mens en natuur.

neutraal reinigingsmiddel

Bio5 is

pH neutraal en

bevat 0% chemie.

Doordat BioConcentraat pH-neutraal is, laat het al uw materialen met rust en verwijdert het alleen organische resten.  Natuursteen, hout, metalen en kunststoffen worden niet aangetast en gaan langer mee. Oppervlakten die eerder niet te reinigen waren krijgen een tweede kans. Let wel op, want natuurlijke pigment wordt ook afgebroken in poreuze materialen zoals textiel.

Voor alle toepassingen op schoonmaak gebied!

Voor het schoonmaken van sanitair, auto's ,doucheputjes, tuintegels,,te gebruiken als ruitenwisservloeistof noemt u maar op overal is Bio5 voor inzetbaar en bovenal milieu vriendelijk! Ideaal voor iedereen die alleen maar milieu vriendelijk wil werken en een bijdrage wil leveren aan een schonere aarde.

Profiteer nu !

10 % extra korting op de minerale ontvetter

enzymen en microben

Bio5 Minerale Ontvetter

100% chemievrije microbiologische minerale-en vetreiniger voor dagelijks gebruik.De uitgebalanceerde Probiat@ formule gebaseerd op enzymen en microben breekt minerale olie, vet en koolstof af tot zuiver water en onschadelijke kooldioxide en is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken.Deze minerale ontvetter maakt uw afvalwater schoner en voorkomt verstoppingen in afvoerputten en leidingen.

Dit heeft een positief effect op uw lozingswaarden.De toevoeging van 100% etherische  olie zorgt voor een aangemane geur.Het product is al effectief op lage temparaturen(tot 45 graden).

Opslaan op een koele en donkere plek.

Niet mengen met chemicalien!

Industrie

Ervaar de krachtige werking van deze Bio5 minerale ontvetter. 

Dit product is Ideaal geschikt voor garages, tankstations en petrochemische industrie.