TANK CLEANING

Voorkom risico's op besmetting met behulp van onze totaaloplossing: de juiste producten, materialen en advies op maat.

Bedrijven die levensmiddelen verwerken, zijn verplicht maatregelen te treffen om voedselveiligheid te waarborgen. Dat geldt ook voor de transporteur van levensmiddelen, en voor u, als reiniger van tankwagens. In de keten van voedselveiligheid bent u een belangrijke schakel om besmettingen te voorkomen.

 

Tank cleaning voedingsmiddelenindustrie

Wij adviseren u graag bij de juiste productkeuze voor interne en externe tankreiniging. Tankwagens in de levensmiddelensector worden veelal gebruikt voor een diversiteit aan ladingen. U heeft te maken met diverse soorten vervuiling.

Naast de gebruikelijke traditionele reinigings- en desinfectiemiddelen, bieden wij u ook alternatieve oplossingen voor hele specifieke vervuiling. Juist de combinatie van producten geeft ons de mogelijkheid u optimaal te ontzorgen. 

Zoekt u bijvoorbeeld naar dé oplossing om gluten goed te verwijderen? Inzet van onze enzymatische reinigingsmiddelen biedt hier een oplossing.

Tank cleaning & voedselveiligheid

Optimale tank cleaning volstaat niet alleen met het reinigen van tankwagens. Wilt u alle risico's op besmetting voorkomen, dan moet u diverse beheersmaatregelen nemen. Uiteraard ondersteunen wij u daarbij graag.

  • Christeyns biedt handvaten om te werken volgens de geldende kwaliteitsnormen.
  • Voor de juiste productkeuze kijken wij naar de inhoud en microbiologische aspecten van uw ladingen.
  • Waar nodig combineren wij traditionele en enzymatische producten.

Wij doen dit in samenwerking met Christeyns de specialisten op dit gebied!


christeyns