Een greep uit ons assortiment veegmachines

Deze Nilfisk achterloop veegmachine, leverbaar als SW200 en SW250, biedt een indrukwekkende prestatie op vloeroppervlakken zowel binnen als buiten
Nilfisk SW200/250

Deze Nilfisk achterloop veegmachine, leverbaar als SW200 en SW250, biedt een indrukwekkende prestatie op vloeroppervlakken zowel binnen als buiten.Deze batterij-aangedreven, zeer veelzijdige Nilfisk SW750 veegmachine kan worden gebruikt voor het schoonmaken van winkels tot tankstations.
Nilfisk SW750

Deze batterij-aangedreven, zeer veelzijdige Nilfisk SW750 veegmachine kan worden gebruikt voor het schoonmaken van winkels tot tankstations. De SW750 veegmachine wordt geleverd met ingebouwde lader. De veegmachine is zo stil tijdens de schoonmaak dat hij kan worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen.


et merendeel van de professionele veegwerkzaamheden vereist een veegmachine deid in de meest verfijnde manier. Aanbevolen voor magazijnen, parkeergarages en buiten voor parken en tuinen
Nilfisk SR1101B

Het merendeel van de professionele veegwerkzaamheden vereist een veegmachine die compact, manoeuvreerbaar en betrouwbaar is. De Nilfisk SR 1101 ride-on veegmachine toont eenvoud en robuustheid in de meest verfijnde manier. Aanbevolen voor magazijnen, parkeergarages en buiten voor parken en tuinen.