Het aanbieden van een veelzijdige professionele vaatwasoplossing is van groot belang, vooral voor bedrijven in de horeca, catering of grootkeukens. Christeyns lijkt zich te specialiseren in dit gebied en heeft een sterke reputatie opgebouwd gedurende meer dan 40 jaar.

 1. Optimale reiniging en glans: Het streven naar een schone en glanzende vaat is van cruciaal belang voor bedrijven die afhankelijk zijn van een efficiënte vaatwas. Het feit dat Christeyns zich hierop richt, laat zien dat jullie begrijpen wat klanten nodig hebben.

 2. Deskundigheid en ervaring: Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Christeyns een solide expertise opgebouwd in de wereld van machinale vaatwas. Het vertrouwen op die expertise om de juiste vaatwasoplossingen te bieden voor verschillende locaties is een sterk punt.

 3. Maatwerkoplossingen: Het aanbieden van vaatwasoplossingen op maat voor verschillende soorten locaties (horeca, catering, grootkeukens) toont flexibiliteit en het vermogen om te voldoen aan specifieke behoeften.

milieu vriendelijk vaatwassysteem

CUBOX voor machinale vaatwas


Eenvoudig en veilig bag-in-box-systeem

Zeer efficient en ruimtebesparend

Milieuvriendelijk

Assortiment met ecolabel

Herbruikbare CPC-connector

Recyclebare verpakking

 • Herbruikbare CPC-connector en recycleerbare verpakkingHet feit dat Relavit een veelzijdig vaatwasprogramma biedt met zowel conventionele als innovatieve concepten is zeer waardevol, omdat verschillende omgevingen en behoeften verschillende aanpakken vereisen.

 1. Aanpassingsvermogen aan verschillende situaties: Door rekening te houden met factoren zoals waterhardheid, het type vervuiling, het machine-type en specifieke wensen van de klant, laat Relavit zien dat zij maatwerkoplossingen bieden die zijn afgestemd op individuele behoeften.

 2. Nieuwe technieken en constante productontwikkeling: Het feit dat Relavit zich richt op nieuwe technologieën en voortdurende productontwikkeling toont een streven naar innovatie en verbetering in hun vaatwasprogramma.

 3. Kwaliteit en efficiëntie: De focus op kwaliteit en deskundigheid in combinatie met zuinigheid en kracht van jullie vaatwasmiddelen geeft een sterke boodschap aan potentiële klanten.

 4. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid: Relavit bied vooral als het gaat om het leveren van aangepaste, kwalitatieve oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.
Optimale service Christeyns garandeert een uitstekende service.

 1. Technische ondersteuning en deskundigheid: Met ervaren experts die zorgen voor optimale technische ondersteuning, van installatie tot het snel oplossen van storingen, wordt de betrouwbaarheid van jullie diensten duidelijk benadrukt.

 2. Advies en begeleiding: Het aanbieden van begeleiding bij nieuwe inrichtingen en het integreren van vaatwasoplossingen in bestaande werkprocessen toont jullie bereidheid om actief mee te denken met klanten voor optimale resultaten.

 3. Ondersteuning door accountmanagers: Het regelmatig controleren van vaatwasresultaten door accountmanagers en het aanpassen van doseringen indien nodig, draagt bij aan een voortdurende optimalisatie van het systeem.

 4. Training en educatie: Het aanbieden van trainingen voor personeel, zowel op basisniveau als voor gevorderden en leidinggevenden, toont jullie inzet voor het verbeteren van de operationele kennis en het waarborgen van een efficiënte werkomgeving.

Het aanbieden van zo'n uitgebreide ondersteuning benadrukt niet alleen de kwaliteit van de diensten van Christeyns, maar ook de toewijding aan een langdurige relatie met de klant en het streven naar continue verbetering. Het proactief delen van expertise en het verzorgen van trainingen dragen bij aan een optimale werking van de vaatwasoplossingen en kan klanten geruststellen dat ze worden ondersteund in alle aspecten van het proces.

Zo ontzorgen wij u waar mogelijk en bent u te allen tijde zeker van een schone vaat.
Een greep uit ons assortiment vaatwasmiddelen

ultra wash vaatwasmiddel
Green 'R Auto dish + C


Zeer geconcentreerd alkalisch vaatwasmiddel voor machinaal gebruik in alle waterhardheden. Reinigt en ontvet zeer effectief zelfs de meest hardnekkige vervuilingen bij lage concentraties.

 • Nordic Swan Ecolabel.
 • Ultra geconcentreerd
 

ultra wash vaatwasmiddel
Green 'R Auto dish H ultra

Vloeibaar alkalisch vaatwasmiddel voor machinaal gebruik in alle waterhardheden. Reinigt en ontvet zeer effectief zelfs de meest hardnekkige vervuilingen bij lage concentraties.

 • EU Ecolabel.
 • Hoge wasprestatie, ook in hard water
 • Verwijdering moeilijke vlekken (tomatenvlekken, wijn, koffie, thee, e.d.).https://media-01.imu.nl/storage/blvreinigingssystemen.nl/10416/tds-greenr-autodish-h-ultra-nl.pdf
GREEN'R lufractif solid

Ultra hooggeconcentreerd vaatwasblok voor professionele vaatwasmachines.

 • EU Ecolabel
 • Zeer zuinig in gebruik: 5 kg vast product = tot 50 kg vloeibaar vaatwasmiddel
 • Geschikt voor hard en zacht water
 • Droogt snel en glanzend op


Green'R Lufractif Solid wordt gebruikt in combinatie met een specifiek doseersysteem an Christeyns.

bsachets voor oprofessione vaatwasmachines
Relavit DisQ

Alkalisch, chloorhoudend vaatwaspoeder, dat moeiteloos zorgt voor verwijdering van vet, eiwit, zetmeel , koffie- en thee aanslag en andere etensresten. Verpakt in wateroplosbare sachets voor handmatige dosering in één-tanks vaatwasmachines.

 • Kant-en-klaar. 
 • Eenvoudig in gebruik. 
 • Snelle, effectieve reiniging.

professioneel vaatwasmiddel
Vaatwas BLV profi

Vaatwasmiddel Profi is een professioneel vaatwasmiddel met een groot reinigend vermogen
voor vet en andere etensresten.
Ook reinigt het koffie-en theeaanslag.

 

professioneel vaatwasmiddel
Relavit autodish CL

Voorheen Relavit Active 

Sterk alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel met chloor voor uistekende verwijdering van vet, eiwit, zetmeel en koffie-en theeaanslag. Krachtige reiniger. Uitermate effectief bij hard water. Actievebleekwerking. Zeer hoog kalkbindend vermogen. Economisch in gebruik door lage dosering.

Zowel in 10 als 20 liter verpakking.vaatwas voor de professione machine
Green'R autodish plus C

Geconcentreerd, alkalisch vaatwasmiddel uit het Relavit Bag-in-Box Safepackprogamma,
speciaal voor gebruik in hard water.

Effectief bij zeer hoge waterhardheden.
Volledig NTA-vrij. Verbeterde, krachtige reiniging. Voorkomt kalkafzetting.
Economisch in gebruik door lage dosering.Suma nova L2
Suma Nova L2

Vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor zacht water goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Nordic Swan Ecolabel. Veilige, SafePack verpakking.

professioneel vaatwasmiddel
Suma Nova L6

Suma Nova L6 is een geconcentreerd vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwas systemen dat speciaal is samengesteld om in hard water uitstekend vuil te verwijderen.
duurzaam vaatwasmiddel
Vaatwas Eco

Alkalisch, chloorvrij vaatwasmiddel. Geschikt voor alle soorten vaat en vervuilingen.
Vaatwas Eco bevat nieuwe duurzame kalkbinders en metaalbeschermende ingredienten
en is gecertificeerd met het EuropeedeEcolabel.

Een greep uit ons assortiment spoelglans

spoelglansmiddel voor de professionele machine
Spoelglans BLV

Spoelglansmiddel is te gebruiken in combinatie met vaatwasmiddel Profi in industriele
vaatwasmachines voor het snel, streeploos en glanzend opdrogen van de vaat.


spoelglansmiddel voor de professionele machine
Relavit Dry

Neutraal schuimremmend spoelglansmiddel voor vaatwasmachines. Laat geen geur of smaak na .Streeploze en glanzende vaat. Economisch in gebruik door lage dosering.

 

vaatwas,spoelglans,relavit star
Relavit Star SP

Geconcentreerd, zuur vloeibaar spoelglansmiddel. Uitsluitend voor professioneel gebruik

Suma select A7,diversey
Suma Select A7

Suma Select A7 is een krachtig naglansmiddel. Het middel kan gebruikt worden bij zowel middelhard als zacht water.
spoelglans,duurzaam, machinale vaatwas
Spoelglans Eco

Mild-zuur spoelglansmiddel. Geschikt voor alle soorten vaat en vervuilinge. Vaatwas Eco bevat nieuwe duurzame kalkbinders en metaalbeschermende ingredienten en is gecertificeerd met het Europese Ecolabel.