SALTIX 10

Betrouwbare en compacte stofzuiger voor dagelijks gebruik

De SALTIX 10 is ideaal voor de reiniging van hotels, kantoren, winkels of vergelijkbare lichte tot middelzware toepassingen. Met een geluidsniveau van slechts 62 dB(A) is deze stofzuiger geschikt voor schoonmaakwerk in omgevingen waar geluidsoverlast gevoelig ligt en de mensen in de omgeving van het schoonmaakwerk zo weinig mogelijk gestoord moeten worden.


De krachtige motor en de effectieve zuigmond zorgen voor een superieure efficiëntie en het robuuste design zorgt ervoor dat men dag in, dag uit op deze machine kan blijven vertrouwen.

Door de zeer grote ketelinhoud van de SALTIX 10 hoeven de stofzakken minder vaak vervangen te worden en door het lichtgewicht design laat hij zich makkelijk van plek naar plek verplaatsen. De meegeleverde accessoires en de opbergmogelijkheden voor netsnoer en hulpstukken maken de SALTIX 10 beslist gebruiksvriendelijk. Bovendien stelt de ergonomische handgreep de gebruiker in staat om de complete stofzuiger met een hand te dragen.

Om het onderhoud te vereenvoudigen en de veiligheid te optimaliseren, is het netsnoer loskoppelbaar en in oranje uitgevoerd.

  • Weegt slechts 5,2 kg en laat zich gemakkelijk verplaatsen tussen locaties.

  • Grote 10 liter container en een stofzak met 8 liter netto capaciteit

  • Loskoppelbaar oranje netsnoer
  • De hele machine inclusief slang en stang laat zich veilig en comfortabel dragen in één hand
  • Als optie leverbaar met een gecertificeerd HEPA-filter voor een fijner filtratieniveau.
  • Lichtgewicht aluminium zuigbuis

Nilfisk stofzuiger Saltix