Rolemmers

Onmisbaar bij de dagelijkse werkzaamheden

Het moppen van vloeren vormt in veel gevallen nog steeds de basis van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Rolemmers van Numatic zijn robuust en praktisch ingedeeld. De universele pers kunt u gebruiken voor vlakmoppen en strengenmoppen.

mopkar rolemmer

Een greep uit ons assortiment rolemmers

mopemmer HB1812B
Rolemmer HB1812B van Numatic

Licht gewicht rolemmer NumaticMopemmer numatic mmt1616b
Rolemmer MMT1616B van Numatic

Handige rolemmer met vlakmopsyssteem Numatic

mopemmer rvs
Rolemmer 17 liter RVS

De mopwagen is ideaal voor grote vochtbestendige harde vloeren. De rolemmer is daarmee ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, kantines, cafés, sanitaire ruimtes, kleedruimtes en andere harde vloeren.


mopwagen splast 25 liter
Rolemmer Splast 25 liter met extra 5 liter emmer, compleet

Deze zeer degelijke en duurzame moptrolley of mopwagen van Splast is voor professioneel gebruik bij schoonmaakbedrijven, kinderdagverblijven, scholen, kantoren , horeca etc.


Ook leverbaar met vlakmop pers.

mopwagen rvs 2x17 liter
Rolemmer dubbel RVS. 2x17 ltr.. Incl. duwbeugel. Excl. pers

De mopwagen is ideaal voor grote vochtbestendige harde vloeren. De rolemmer is daarmee ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, kantines, cafés, sanitaire ruimtes, kleedruimtes en andere harde vloeren.

Deze rolemmer of mopwagen is van duurzaam RVS.
Ook roestvrij staal speelt een belangrijke rol in het verduurzamen van onze maatschappij. RVS gaat namelijk zeer lang mee, is corrosiebestendig en duurzaam en is volledig recyclebaar tot nieuw product van dezelfde hoge waarde.

mopwahen hygyen
Rolemmer Hygyen 17 liter chroom met multipers
Christeyns staat voor eersteklas reinigingsproducten, betrouwbaar materiaal en een flexibele dienstverlening op maat. Ons productportfolio omvat hygiëneoplossingen voor professionele textielverzorging, de voedingsindustrie, de professionele schoonmaakindustrie, de gezondheidszorg en life sciences sectoren pharma en cosmetica. We zijn uitgegroeid van een familiebedrijf tot een grote internationale speler met een sterke verankering in onze lokale gemeenschappen. Zo kunnen we jouw noden en wensen pas echt begrijpen.

mopwagen hygyen 25 liter
Rolemmer Hygyen 25 liter chroom met multipers

Deze verchroomde mopwagen is ideaal voor grote vochtbestendige harde vloeren. De rolemmer is daarmee ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, kantines, cafés, sanitaire ruimtes, kleedruimtes. Klaar voor gebruik, compleet met multipers.

Zeer geschikt om te vlakmoppen!

Stronger!
mowagen blauw 20 liter
Rolemmer 2 zones kunststof blauw 20 ltr incl. vlakmoppers
Rolemmer 2 zones kunststof blauw 20 ltr incl. vlakmoppers
  • Eenvoudig wendbare rolemmer met handvat en stevige wieltjes
  • De kleur past binnen een kleurgecodeerd schoonmaaksysteem
  • Inclusief handige vlakmoppers
  • Waarschuwingsteksten aan de zijkant waarschuwen voor een natte / gladde vloer
  • Verwijderbare scheidingswand