Hygiëne is essentieel als je met voedsel werkt: je keuken, keukengerei, vaatwerk en handen moeten brandschoon zijn. Ook nadat het voedsel de keuken heeft verlaten, zorgen smetteloze servetten, tafelkleden en personeelsuniformen voor een nette uitstraling en een optimale beleving. Of je nu een hotel, restaurant of bar uitbaat of maaltijden verstrekt in scholen, verzorgingstehuizen of ziekenhuizen: met al deze verschillende hygiëne-aspecten moet je rekening houden als je je gerechten serveert. Samen met Christeyns ben je er zeker van dat je gasten van een veilige maaltijd kunnen genieten.
Totaal concepten
Totaalreinigingsconcept voor professionele, dagelijkse reiniging en desinfectie.
Aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoir.
- Gedoseerd watergebruik, dus uiterst korte droogtijd.
- Geen gesjouw met emmers.
- Grote mobiliteit en snel inzetbaar.
- Makkelijk in gebruik met een ergonomisch & zacht handvat.