Greenspeed microvezel

Bij BLV Reinigingssystemen zijn we gek op schoon! We hebben een passie voor schoonmaak en maken gebruik van innovatieve microvezelsystemen en ecologische reinigingsmiddelen. U elke dag een wauw-gevoel geven, daar gaan we voor.

greenspeed de beste in microvezel

Over Greenspeed microvezel

Greenspeed biedt een totaalconcept aan van innovatieve en effectieve schoonmaakoplossingen die duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Greenspeed gaat veel verder dan de producten alleen. Bij alles wat we doen staan betrokkenheid, kwaliteit, innovatie en respect voor onze omgeving centraal.

microvezel duurzaam schoonmaken

OVER ONZE PRODUCTEN


BLV Reinigingssystemen biedt u een totaaloplossing aan van innovatieve microvezelproducten en duurzame reinigingsmiddelen. Bij BLV vindt u een ruim aanbod aan producten op maat, voor elke ondergrond en voor diverse toepassingen: interieur, sanitair, keukens, linnen, vloeren, glas en wanden. Om u steeds de beste concepten en schoonmaakoplossingen te kunnen aanbieden, blijven wij nauw samenwerken met Greenspeed die dit proces voortdurend verder ontwikkelen. Dit doen zij vanuit hun productwaarden: efficiënt, duurzaam, innovatief en gebruiksvriendelijk.
greenspeed de super microvezel

EEN CIRCULAIRE SCHOONMAAK


Langzaam maar zeker beginnen we te beseffen dat de aarde toch niet onuitputtelijk is. Gelukkig winnen begrippen als "grondstoffenschaarste", "duurzaamheid" en "recyclage" meer en meer aan belang. Zo ook "circulaire economie", wat staat voor: een economie gebaseerd op hernieuwbare bronnen en op het hergebruiken of recycleren van producten in plaats van ze na gebruik te verbannen naar een alsmaar toenemende afvalberg. Greenspeed werkt eraan om deze kringloopeconomie in praktijk toe te passen met een volledig circulaire schoonmaak. Het is onze missie om de cirkel volledig rond te krijgen.
circulaire schoonmaak

VAN MICROVEZEL TOT DOEK

Wist je dat Greenspeed is ontstaan met de introductie van de Original microvezeldoek? Door als eerste in de Benelux de microvezeltechniek op de professionele schoonmaakmarkt te brengen, onderscheiden zij zich met 25 jaar expertise! De optimale samenstelling en splitsing van de vezels samen met de gebruikte inslagbreitechniek zorgen voor een optimaal absorberend vermogen. Ook op de excellente afwerkingstechniek van de doek zijn we trots. De groene boord ziet er niet alleen leuk uit, de doek behoudt zo ook zijn vorm en zal niet uitrafelen.

greenspeed voor;loper in microvezel