LIBERTY SC50 X51D A222 OBC UVGI

Ervaar alle voordelen van de Liberty SC50 plus de beste UV-C desinfectietechnologie om uw hygiënische normen te optimaliseren

Dit is de Nilfisk Liberty SC50 UVGI autonome schrobzuigmachine, die autonoom schrobben combineert met UVGI-technologie (ultraviolet bacteriedodend licht) om het hoogste hygiëneniveau in uw faciliteit te behouden.

Autonome schrobzuigmachine voor middelgrote tot grote omgevingen. Hiermee kan het personeel zich concentreren op andere taken, terwijl de Liberty SC50 UVGI vloeren 6 uur lang schrobt en desinfecteert op één batterijlading.

UV-C-technologie wordt op basis van tientallen jaren ondersteunende studies op grote schaal gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden. Het beschadigt het DNA van bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers, waardoor ze zich niet kunnen vermenigvuldigen en ziekten kunnen veroorzaken

De Liberty SC50 autonome schrobzuigmachine uitgerust met de UVGI-module kan vuil verwijderen en tegelijkertijd oppervlakken desinfecteren met UV-C licht. Deze combinatie van oplossingen is gericht op een betrouwbare, effectieve reiniging en desinfectie van binnenruimtes waar hygiëne van het grootste belang is, zoals in ziekenhuizen, supermarkten, luchthavens en scholen.

Consistent schoonmaken, elke keer weer. De Nilfisk Liberty SC50 is precies, grondig en gemakkelijk in het gebruik. Hij maakt de kleinste hoekjes en plekjes schoon die je zelf wel eens over het hoofd zou kunnen zien, keer op keer. In feite missen schoonmakers - en de meeste schoonmaakmachines - in standaard  gevallen zo'n 15% van een ruimte. Maar de unieke Nilfisk Liberty SC50-technologie kiest een route  die tussen 98 en 99,5% dekking oplevert. Dat kunt u zelf doen zonder hulp van ons of iemand anders. En zodra een Nilfisk Liberty een ruimte één keer heeft schoongemaakt, zal hij de volgende keren weer hetzelfde pad volgen.

Meer en sneller schoonmaken. Hoeveel meer zou u gedaan kunnen krijgen, als niemand zijn tijd hoefde te besteden aan het besturen van een schrobzuigmachine over al die vierkante meters vloer? De Nilfisk Liberty SC50 maakt uw personeel vrij om andere belangrijke taken te verrichten die om de menselijke 'touch' vragen, terwijl de machine zelf tot wel zes uur autonoom kan schoonmaken op één enkele acculading. Bovendien brengt hij automatisch de meest efficiënte schoonmaakroutes in kaart om die telkens weer te volgen. Zo kunt u elke dag in minder tijd en tegen lagere kosten meer ruimte schoonmaken. Bovendien krijgt u een tekstbericht wanneer de Nilfisk Liberty SC50 klaar is voor de volgende taak. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over onnodige stilstand.

autonome schrobzuigmachine