Product name

sp en welness reiniging
Onze producten

ONZE PRODUCTEN


Christeyns LUFRA richt zich interieur- en sanitaire reiniging, met producten voor oppervlakken, toiletten, badkamers, ramen en spiegels. Het merk RELAVIT focust dan weer specifiek op oplossingen voor de keukenhygiëne. FLOORIT biedt vervolgens producten voor dagelijks en periodiek onderhoud van vloeren, terwijl CARETEX een reeks doeltreffende wasmiddelen omvat. Ontdek ook onze desinfectiemiddelen, ecologische oplossingen en specialiteiten in ons huidige productassortiment, zoals ALLEX-anti-huisstofmijtbehandeling en ADOR-vernevelaarsystemen voor parfumdiffusie.

Product name

spa totaaloplossingen
Totaal concepten

TOTAALCONCEPTEN


Christeyns zoekt voortdurend naar intelligente hygiëneoplossingen die kwalitatieve producten en gebruiksvriendelijke systemen combineren om dagelijkse reinigingspraktijken eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. GREEN'R Superconcentrates is een voorbeeld van een totaalconcept dat geconcentreerde producten combineert met een uniek doseersysteem voor het reinigen van keukens, vloeren en oppervlakken. Nog een voorbeeld is FLOORIT ERGON. Een vloerreinigingsconcept dat een ergonomische reinigingstool combineert met wasbare, absorberende vloerpads en kant-en-klare productzakjes.
Product name

greenspeed,microvezel
Het juiste materiaal

Het juiste materiaal


Voor een grondige reiniging heb je de juiste materialen nodig. Daarom biedt Christeyns vloerschrobbers, verschillende soorten handdispensers en gespecialiseerde doseersystemen voor on-premise wasserijen. Het gamma wordt vervolledigd met algemene reinigingstools en accessoires zoals mops en sprayflacons.