Keukenreiniging

Het aanbieden van een assortiment keukenreinigers die specifiek zijn ontworpen voor het ontvetten, ontkalken en desinfecteren van keukenoppervlakken is van groot belang, vooral in omgevingen waar hygiëne een cruciale rol speelt, zoals in de horeca of de voedselverwerkingsindustrie. Hier zijn enkele belangrijke punten om te benadrukken:

  1. Ontvetten en ontkalken: Keukenreinigers die helpen bij het verwijderen van vet en kalk zijn essentieel om de hygiëne in de keuken te waarborgen. Het feit dat jullie reinigers voor beide doeleinden geschikt zijn, is een groot pluspunt.

  2. Desinfecteren: Het vermogen om keukenoppervlakken te desinfecteren is van cruciaal belang om bacteriën en ziektekiemen te bestrijden. Dit draagt bij aan een veilige omgeving voor voedselbereiding.

  3. Voldoen aan HACCP-richtlijnen: Het feit dat jullie keukenreinigers voldoen aan de HACCP-richtlijnen is een sterke aanbeveling voor bedrijven in de voedingsindustrie, omdat dit aangeeft dat de producten geschikt zijn voor gebruik in voedselverwerkingsomgevingen.

  4. Geen kleur- en geurstoffen: Het ontbreken van kleur- en geurstoffen in jullie keukenreinigers is gunstig, omdat dit allergische reacties en gevoeligheden kan verminderen, en het risico op smaakveranderingen in voedsel minimaliseert.

r-clean cetamatic plus

Een greep uit ons assortiment keukenreinigers

Green "R All

Voorheen Cetamet w15


Krachtig product voor verwijdering van vet, eiwit, aanslag van rook en vele andere soorten van vervuiling.Kan worden toegepast op kunststof en metalen oppervlakken
en tegels.Oven en grillreiniger op foam basis

Gebruiksklare, schuimende, sterk alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van de oven, grill en bakplaat
kitchencleaner easy
Ecodos Kitchen Cleaner Easy
Hooggeconcentreerde keukenreiniger geschikt voor alle waterbestendige oppervlakten. Tevens geschikt als inweekmiddel.
keukenreiniger op schuimbasis
Keukenreiniger

Geconcentreerde, laagschuimende, ongeparfumeerde, universele keukenreiniger voor de algemene reiniging van vloeren, wanden, werkbladen, keukenapparatuur, ketels, containers, etc.