arrow_drop_up arrow_drop_down

Warmwater hogedrukreinigers

H  3C warmwaterhogedrukreiniger

mh 3c warmwaterhogedrukreiniger

Compact en grote prestaties

De Nilfisk MH 3C warmwaterhogedrukreiniger biedt een grote reinigingsefficiëntie en lage operationele kosten dankzij optimale reinigings-, en verwarmingsprestaties. Dit is de ideale Nilfisk warmwaterhogedrukreiniger voor lichte algemene dagelijkse reinigingswerkzaamheden in de automotive, de landbouw en voor ZZP’ers.


Vraag naar de technische gegevens.


MH 8P

warmwaterhogedrukreiniger

Nilfisk warmwaterhogedrukreiniger

Grondig en efficiënt – voor zware omstandigheden die een grote watercapaciteit vereisen


De krachtige Nilfisk MH 8P hogedrukreiniger combineert veel druk met een grote watercapaciteit voor het herhaaldelijk verwijderen van grote hoeveelheden vuil in de landbouw, de bouw en de zware industrie. De Nilfisk MH 8P warmwaterhogedrukreiniger heeft een groot reinigingseffect dankzij het enorme spoelvermogen.


Vraag naar de technische gegevens.


MH 4M

warmwaterhogedrukreiniger

nilfisk warmwaterhogedrukreiniger

Prestaties, levensduur en ergonomie

De Nilfisk MH 4 serie brengt de mid-range warmwaterhogedrukreinigers naar een nieuw niveau, tegemoetkomend aan de laatste eisen van de markt. De Nilfisk MH 4 hogedrukreiniger is uitgerust met de industriële NA5 pomp met 3 keramisch plunjers en de hoog efficiënte 4 polige motor. Het flow activated systeem verbetert het gebruiksgemak en de bediening evenals de algehele betrouwbaarheid.


Vraag naar de technische gegevens.


Koudwater hogedrukreinigers

MC 2C koudwaterhogedrukreiniger

koudwater hogedrukreiniger Nilfisk

De Nilfisk MC 2C serie is bedoeld voor het minder intensieve gebruik en verwijderen van lichte vervuiling.
Deze mobiele hogedrukreiniger combineert ergonomie met een goede reinigingsprestatie.
En is tevens gemakkelijk op te bergen.

De Nilfisk MC 2C serie hogedrukreinigers is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden bijvoorbeeld bij aannemers, in kleine fabrieken of in de verhuur. Deze mobiele compacte koudwaterhogedrukreinigers combineren superieure ergonomie met reinigingskracht.


Vraag naar de technische gegevens.


Nilfisk MC4 

koudwaterhogedrukreiniger


Nilfisk warmwaterhogedrukreiniger

Compacte koudwaterhogedrukreiniger met externe schuimlans

De Nilfisk MC 4M hogedrukreiniger is ontwikkeld voor lichte, algemene reinigingswerkzaamheden en is de ideale keus voor kleine handelsondernemingen, kleine bouwbedrijven, kleine garages en de kleinere landbouwbedrijven. Deze Nilfisk serie is uitgevoerd met een professionele 1450 tpm motorpomp met keramische plunjers voor lichte tot middelzware werkzaamheden met een gemiddelde intensiteit.


Vraag naar de technische gegevens.