Warmwater hogedrukreinigers

De veelzijdige Nilfisk MH 3C warmwaterhogedrukreiniger combineert lage operationele kosten, grote prestaties, eenvoudig gebruik, beste manoeuvreerbaarheid in .
Nilfisk MH-3 C

De Nilfisk MH 3C warmwaterhogedrukreiniger biedt een grote reinigingsefficiëntie en lage operationele kosten dankzij optimale reinigings-, en verwarmingsprestaties. Dit is de ideale Nilfisk warmwaterhogedrukreiniger voor lichte algemene dagelijkse reinigingswerkzaamheden in de automotive, de landbouw en voor ZZP’ers.


Nilfisk MH-4M

De Nilfisk MH 4 serie brengt de mid-range warmwaterhogedrukreinigers naar een nieuw niveau, tegemoetkomend aan de laatste eisen van de markt. De Nilfisk MH 4 hogedrukreiniger is uitgerust met de industriële NA5 pomp met 3 keramisch plunjers en de hoog efficiënte 4 polige motor.
De krachtige Nilfisk MH 8P hogedrukreiniger combineert veel druk met een grote watercapaciteit voor het herhaaldelijk verwijderen van grote hoeveelheden vuil in de landbouw, de bouw en de zware industrie. De Nilfisk MH 8P warmwaterhogedrukreiniger heeft een groot reinigingseffect dankzij het enorme spoelvermogen.Koudwater hogedrukreinigers

Zoals alle Nilfisk hogedrukreinigers is het MC 2C platform ontworpen om optimale hogedrukreinigingsresultaten te leveren – maar er is altijd ruimte voor ..
Nilfisk MC-2C

De Nilfisk MC 2C serie is bedoeld voor het minder intensieve gebruik en verwijderen van lichte vervuiling. Deze mobiele hogedrukreiniger combineert ergonomie met een goede reinigingsprestatie. En is tevens gemakkelijk op te bergen.


Nilfisk hogedruk MC-4C
Nilfisk MC-4M

De Nilfisk MC 4M hogedrukreiniger is ontwikkeld voor lichte, algemene reinigingswerkzaamheden en is de ideale keus voor kleine handelsondernemingen, kleine bouwbedrijven, kleine garages en de kleinere landbouwbedrijven. Deze Nilfisk serie is uitgevoerd met een professionele 1450 tpm motorpomp met keramische plunjers voor lichte tot middelzware werkzaamheden met een gemiddelde intensiteit.

MC-5M nilfisk
Nilfisk MC-5M

De medium-klasse Nilfisk MC 5M PA-serie biedt de gebruiker de meest veelzijdig inzetbare koudwaterhogedrukreiniger-serie. Nilfisk is erin geslaagd ongekende