GROENTE EN FRUIT

Optimale hygiëne voorkomt bederf door kruisbesmetting! Totaaloplossing van krattenwas tot desinfectie en persoonlijke hygiëne.

Van krattenwasmachine tot persoonlijke hygiene

Goede reiniging is van essentieel belang, efficiëntie en voedselveiligheid gaan hand in hand. Christeyns ondersteunt u met een op maat gemaakt hygiëne totaalprogramma om microbiële besmettingen te voorkomen. De juiste producten, materialen en ondersteuning.  

Dat varieert van een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen en doseersystemen voor uw krattenwasmachine tot producten voor handhygiëne en persoonlijk beschermingsmiddelen. Wij combineren traditionele middelen met vernieuwende, enzymatische oplossingen. Deze producten zorgen voor een extreme mate van dieptereiniging. Enzymen zijn, in tegenstelling tot traditionele producten, in staat microbiële besmettingen als biofilm te verwijderen.

Ontzorgen door totaaloplossing

Wij ondersteunen u op basis van een totaalconcept. U krijgt niet alleen een product, wij doen er alles aan om uw hygiëneprocessen te optimaliseren en u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij onderscheiden ons door u een hoge mate van service en een écht advies op maat te geven. Uw huidige methodieken zijn ons startpunt voor verdere optimalisatie van hygiëneprocessen!


Wij doen dit in samenwerking met Christeyns de specialisten op dit gebied!

christeyns,qleantec