Een greep uit ons assortiment werkwagen overig

goedekopere werkwagens
Materiaalwagen basis
Schoonmaakwagen. Basis variant van onze modulair uitbouwbare kunststof materiaalwagen. Specifiek in te richten op uw schoonmaaktaken.
goedkope werkwagens
Werkwagen verchroomd

Schoonmaakwagen. Modulair uitbouwbare materiaalwagen. Specifiek in te richten op uw schoonmaaktaken.

Voorzien van 3 werkniveau's met kunststofbakken, 2 werkemmers van 6 liter, 2 mopemmers van 17 liter, 1 zakhouder met clips voor 120 liter zak (70x110), 1 steelklem kunststof, 

Rolwringer voor (microvezel-) werkdoeken past op 6 liter emmer.

goedkopen uitgebreide werkwagen
Werkwagen extra

UItgebreide configuratie van de modulair uitbouwbare kunststof materiaalwagen. Specifiek in te richten op uw schoonmaaktaken. 

Voorzien van 2x12L werkemmers en 2x15L mopemmers

hygienic werkwagen
Werkwagen wet system
Materiaalwagen. Specifiek ingericht voor Wet System. Compleet met vier 6 liter emmers met deksel, één afvalomzak, twee goed afsluitbare wet system emmers met zeef en een kast met deur.

industriele wekwagen
Industiele werkwagen

Degelijke multifunctionele werkwagen voor werkplaats. Universele werkwagen die uitstekend kan worden uitgerust voor een veelheid aan verschillende omgevingen en toepassingen. De karren zijn gemaakt van zeer duurzaam polyethyleen voor langdurig gebruik. Afmetingen wagen 110×50×78cm

Standaard uitvoering zonder papierrolhouder, papierrol en materiaal- of gereedsschapsbakje.


Deze zijn als extra optie mee te bestellen.

hotel wasverzamelwagen
Wasverzamelwagen 180 l
Deze wasverzamelwagen of linnenwagen is een handig hulpje bij het verzamelen van ongesorteerd wasgoed. De plastic zak kan tot 180 liter wasgoed aan.
horeca trolley
Multifunctionele trolley

Deze multifunctionele trolley wordt veel ingezet als linnen transportwagen, maar ook andere toepassingen zijn denkbaar. Afmeting 150 x 54 x 98,5 cm.


Let op, dit is een bestelarttikel

Transportwagen of horeca serveerwagen
Horeca trolley
Transportwagen of horeca serveerwagen van 102x50x96cm voor in de keuken, de kantine of het restaurant. Desgewenst uit te breiden met een afvalbak en een bestekbak.