arrow_drop_up arrow_drop_down

Vloerreinigers

Vloerreiniger Ecodos

ecodos vloerreiniger

Hooggeconcentreerde, laagschuimende, neutrale vloerreiniger voor dagelijks gebruik. Geschikt voor zowel handmatig als machinale reiniging. Veilig te gebruiken op alle waterbestendige vloeren. Geeft een aangenaam en sterk verfrissend resultaat.

Vloerreiniger

krachtige vloerreiniger

Geconcentreerd, laagschuimend, geparfumeerd neutraal reinigingsmiddel voor het reinigen van vloeren. Ideaal voor gebruik in schrobzuigmachines en voor handmatig gebruik op alle waterbestendige oppervlakken.

Floorstrip

vloerstripper r-clean

Schuimgeremde vloerstripper zonder ammonia voor het verwijderen van waslagen. Aangenaam geparfumeerd.

Vloerreinigers

Vloerwas Tana

vloerwas Tana

LONGLIFE megla vormt een harde maar soepele beschermfilm met een zeer goede hechting en waterbestendig vermogen.Antislip dankzij de speciale wassen die zorgen voor een langdurig glanzend uitzicht.LONGLIFE megla is oppoetsbaar en gemakkelijk aan te brengen.

LONGLIFE megla is ideaal geschikt voor linoleum en andere elastische vloerbedekkingen.
LONGLIFE megla vergemakkelijkt de onderhoudsreiniging.

Moustache tapijt shampoo

Moustache christeyns

Krachtige reiniger voor tapijten en matten.

Reinigt grondig dankzij een uitgebalanceerd mengsel van oppervlakteactieve stoffen. De combinatie van het product (wasmiddelkracht) en de machine (mechanisch vermogen) optimaliseert de diepgaande reiniging van de vezels en voorkomt vroegtijdige vervuiling van de tapijten.

Vertaclean

vloerreiniger extra sterk ,christeyns

Alkalische vloerreiniger voor sterk verontreinigde vloeren d.m.v. een schrobzuigmachine. Geschikt voor steen, beton, P.V.C., rubber, asfalt en de meeste kunststofvloeren.