Maak kennis met een greep uit ons assortiment

De Nilfisk SC100 is een compacte schrobzuigmachine voor de reiniging van krappe ruimten.
Nilfisk SC100

De Nilfisk SC100 is een compacte schrobzuigmachine voor de reiniging van krappe ruimten.
Vergeleken met de handmatige reiniging met de traditionele mop is dit de snelste oplossing voor de reinigingsklus.

De Nilfisk SC250 is een compacte schrobzuigmachine voor het snel en effectief reinigen van harde vloeren, in elke hoek, zowel vooruit als achteruit en onder meubilair of schappen.
Nilfisk SC250

De Nilfisk SC250 schrobzuigmachine is licht en compact en geschikt voor reinigen overdag door het lage geluidsniveau van de batterijaandrijving. De ideale oplossing voor winkels, scholen, restaurants, cafe's, bakkerijen, fastfoodrestaurants en schoonmaakbedrijven.De compacte en gemakkelijk manoeuvreerbare Nilfisk SC401 walk-behind schrobzuigmachine biedt de snelheid, accuratesse en gebruikergemak die nodig zijn voor een betere vloerreiniging. Deze schrobzuigmachine heeft een zeer laag geluidsniveau om dagschoonmaak mogelijk te maken – zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

Nilfisk BA551
Nilfisk BA 551

De Nilfisk BA/CA 551/611 serie walk-behind schrobzuigmachines biedt alles wat belangrijk is voor efficiënte vloerreiniging: meer productiviteit, langere werktijden, meer ergonomische kenmerken, grotere betrouwbaarheid, meer opties en kostenbesparing


De Nilfisk SC450 schrobzuigmachine presteert evengoed op vloeren van scholen, ziekenhuizen, magazijnen, kantoren en winkels als in financieel opzicht.
Nilfisk SC450

De Nilfisk SC450 schrobzuigmachine presteert evengoed op vloeren van scholen, ziekenhuizen, magazijnen, kantoren en winkels als in financieel opzicht.
De Nilfisk SC800 schrobzuigmachine is ontwikkeld voor maximale prestaties, eenvoudig gebruik en lage onderhoudskosten. De Nilfisk SC800 is een milieuvriendelijke reinigingsoplossing. Nilfisk "Green meets clean".


autonome schrobzuigmachine
Nilfisk Liberty SC50

Autonome schrobzuigmachine voor middelgrote vloeroppervlakken. Biedt personeel de mogelijkheid om zich te richten op andere werkzaamheden terwijl de Liberty SC50 6 uur lang op een batterijlading reinigt.


iDit is de Nilfisk Liberty SC50 UVGI autonome schrobzuigmachine, die autonoom schrobben combineert met UVGI-technologie (ultraviolet bacteriedodend licht) om het hoogste hygiëneniveau in uw faciliteit te behoude
Nilfisk Liberty SC50 UVGI

Dit is de Nilfisk Liberty SC50 UVGI autonome schrobzuigmachine, die autonoom schrobben combineert met UVGI-technologie (ultraviolet bacteriedodend licht) om het hoogste hygiëneniveau in uw faciliteit te behouden.

Autonome schrobzuigmachine voor middelgrote tot grote omgevingen. Hiermee kan het personeel zich concentreren op andere taken, terwijl de Liberty SC50 UVGI vloeren 6 uur lang schrobt en desinfecteert op één batterijlading.

Autonome vloerreiniging van Nilfisk

De toenemende eisen die aan reiniging gesteld worden en onze drang om bepalend te zijn op het gebied van intelligente reiniging heeft geresulteerd in de ontwikkeling van autonome reinigingsapparatuur.

Op zoek naar een uitstekend werkende schrobzuigmachine met hoge productiviteit om effectief mee te reinigen? Dan bent u bij Nilfisk aan het juiste adres. U kunt er bij ons op rekenen dat onze schrobzuigmachines een maximale levensduur hebben, extreem eenvoudig in gebruik zijn en weinig onderhoud en servicekosten vergen. We hebben verschillende soorten machines in ons assortiment.

autonome schrobzuigmachine