Interieurreinigers


Een interieurreiniger is een veelzijdig schoonmaakmiddel dat breed inzetbaar is voor verschillende reinigingstaken met water. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van interieurreinigers:

  1. Veelzijdigheid: Interieurreinigers kunnen gebruikt worden voor diverse schoonmaaktaken op verschillende oppervlakken, zoals kunststof, gelakte oppervlakken, tegelwanden en waterbestendige vloeren. Dit maakt ze handig voor algemeen gebruik in diverse ruimtes.

  2. Verwijderen van vuil en vlekken: Ze zijn effectief in het verwijderen van vuil, vlekken en algemeen onderhoud van oppervlakken, waardoor ze geschikt zijn voor regelmatig gebruik.

  3. Kalkaanslagpreventie: Door de juiste pH-waarde te handhaven, kunnen interieurreinigers helpen bij het voorkomen van kalkaanslag bij regelmatig gebruik. Dit is vooral gunstig voor oppervlakken waar kalkaanslag een probleem kan vormen.

  4. Geschiktheid voor verschillende vloeren: Deze reinigers zijn geschikt voor verschillende soorten waterbestendige vloeren, zelfs als deze behandeld zijn met een beschermlaag.

Bij het gebruik van interieurreinigers is het echter belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen, met name wat betreft verdunning, contacttijd en eventuele specifieke richtlijnen voor verschillende oppervlakken.

De veelzijdigheid en eigenschappen van interieurreinigers maken ze handige en nuttige producten voor algemene schoonmaakwerkzaamheden in diverse ruimtes, van kantoren tot huizen, en zelfs commerciële locaties.

breed assortiment interieurreinigers van Christeyns en Spectro

Een greep uit ons assortiment interieurreinigers

blv glas en interieurreiniger kompleet
BLV glas & interieurreiniger

Gebruiksklare, fris geparfumeerde, effectieve reiniger.
Glas en ruitenreiniger Christeyns - Green'R Wind 750 ml
Green R Wind
De Green'R Wind formule s is de perfecte glas en ruitenreiniger om alle glazen, glanzende en gelamineerde oppervlakken te reinigen


R-clean Intral
R-clean Intral

Neutrale huidvriendelijke interieurreiniger met melkzuur en alcohol.schoonmaakmiddel
Interieurreiniger

Geconcentreerd, neutraal, fris geparfumeerd product.interieureiniger
Edcodos interieurreiniger easy

Hooggeconcentreerde interieurreiniger geschikt voor alle waterbestendige oppervlaktes. Tevens geschikt voor gebruik als glasreiniger.