QCE5 Spore technolopgy



QCE5 - Spore Technology®

  • Gebruikt ‘ Quorum sensing” en ‘ Consortium’ mechanismen zoals recentelijk ontdekt (2009) in de wereld van microbiologie. 

  • Is in staat om endosporen te creëren in onze preparaten. Hierdoor wordt de levensduur en effectiviteit van onze producten verlengd.

  • Gebruikt de beste biosurfactanten gevonden in de natuur.

  • Dankzij de unieke combinatie van aerobe en facultatieve bacteriën bereiken we met QCE5 Spore Technology® een constantheid van voorwaarden binnen onze vloeistoffen. Hierdoor zijn onze producten verzekerd van een lange levensduur van minimaal 1 jaar. Ook na opening van de verpakking.

  • Is vervaardigt middels een uniek medium dat het mogelijk maakt 5 miljard CFU (cell forming units) per gram te cultiveren.

  • Onze producten zijn 100% plantaardig, niet getest op dieren of genetisch gemodificeerd.

  • Anti-virus: Recentelijk uitgevoerd onderzoek heeft aangetoond dat onze microbiologische reinigers anti-virale eigenschappen bezitten. Getest is op het Adenovirus (meest voorkomende luchtwegen infecties) en HSV.
    QCE5 Spore Technology® heeft alle criteria behaald en is hierdoor effectief bij de bestrijding tegen virussen.

  • Bevat klasse 1 microben en enzymen met G.R.A.S. status.

    Consortia Organic


    Direct uw bioloog opstarten en onderhouden. Geschikt voor eenmalig en continu gebruik om incidenten op te vangen of om de effectiviteit van uw waterzuivering te verhogen zonder mechanische aanpassingen te doen. Voeg het toe aan uw beluchtingssysteem en binnen 30 minuten is het resultaat te meten. Consortia Organic is geschikt voor afvalwater met organische vervuiling. Het is mogelijk dit product te combineren met Consortia Hydrocarbon

    QCE5 - Spore Technology® maakt hergebruik van afvalwater mogelijk voor agrarische doeleinden. Afvalwater verzadigd met onze microben levert humus op voor uw landbouwgrond.





  • Consortia HydroCarbon


    Direct uw bioloog opstarten en onderhouden. Geschikt voor eenmalig en continu gebruik om incidenten op te vangen of om de effectiviteit van uw waterzuivering te verhogen zonder mechanische aanpassingen te doen. Voeg het toe aan uw beluchtingssysteem en binnen 30 minuten is het resultaat te meten. ‘Consortia Hydrocarbon’ is geschikt voor afvalwater vervuild met minerale olie producten en derivaten. Het is mogelijk dit product te combineren met Consortia Organic

    QCE5 - Spore Technology® maakt hergebruik van afvalwater mogelijk voor agrarische doeleinden. Afvalwater verzadigd met onze microben levert humus op voor uw landbouwgrond.