Ons kernassortiment HCS van FBK

hcs vloertrekkers

Vloertrekkers

ophangsystemen hcs

Ophangsystemen

borstel hcs

Borstelwerk


fdk borstelwerk

Overige HCS

fbk cathalogus

Catalogus HCS

HCS borstelwerk

kleurcodering


Altijd alert op de eisen van gewaardeerde klanten, bieden we nu tot 10 kleuren: wit, blauw, rood, geel, groen, zwart, oranje, paars, grijs en bruin.

Tolerantie gegevens

Met inachtneming van de eisen van de industrie zijn er artikelen verkrijgbaar met hittetoleranties van -30°C/-22°F tot +134°C/+273°F (sommige zelfs tot +250°C/+480°F) .

Extrusies voor alle borstellichamen, schoppen, emmers enz.

FBK produceert van kleurgecodeerd nieuw polypropyleen dat onder zeer hoge druk wordt geïnjecteerd om solide, sterke vormstukken te produceren. Deze productietechniek onderscheidt FBK-producten van geschuimde injectiemethoden.

Borstel filamenten

Het merendeel van het borstelwerk is gevuld met polyester PBT-filamenten van verschillende lengtes en diktes, afhankelijk van de toepassing. Dit materiaal is uitermate geschikt voor autoclaveren tot +134°C/+273°F, neemt geen water op en is daarom ideaal voor het behoud van de stijfheid van de borstelharen en het herstel van de buiging. Het gaat langer mee en is bestand tegen vernietiging door een breed scala aan bijtende reinigingschemicaliën.


Het vasthouden van de filamenten is belangrijk voor FBK en de combinatie van nauwkeurig geboorde borstelblokken met hoge dichtheid en het inbrengen van roestvrijstalen bevestigingsclips bereikt dit doel, terwijl de penetratie van antibacteriële middelen diep in de borstelharen kan doordringen.


Op verzoek van de klant komt er binnenkort een selectie artikelen beschikbaar met borstelharen in een flexibele harsverbinding. Er wordt een verbeterde retentie van de borstelharen bereikt naast een solide, bewezen verankering van de borstelharen.
Detecteerbare artikelen

Deze toevoeging is vervaardigd op basis van onze eigen formulering met additieven die voldoen aan de voorschriften voor contact met levensmiddelen. Hierdoor kan materiaal dat per ongeluk losraakt van een gebruikt artikel worden gedetecteerd door standaard in-line metaaldetectieapparatuur. Geschikt voor artikelen die worden gebruikt in zowel de voedsel- als de farmaceutische productiesector.

Ergonomi

FBK streeft ernaar artikelen te ontwikkelen die niet alleen geschikt zijn voor het doel, maar ook ergonomisch en gebruiksvriendelijk zijn. Ons ontwerpteam zal altijd overwegen wat de beste resultaten oplevert met de minste vermoeidheid.
Waar onze producten presteren

Overal en altijd is compromisloze netheid de overkoepelende eis. Typische markttypen die onze producten waarderen, zijn onder meer: voedsel- en drankverwerking, voedselverwerkers, dienstensector en winkels, farmaceutische en medische fabrikanten, ziekenhuizen, gemeentelijke schoonmaak, contractschoonmakers enz.|

Nakoming

FBK-artikelen voldoen aan de beste principes van HACCP, zijn vervaardigd van FDA-conforme materialen en zijn gemaakt in overeenstemming met EU-regelgeving 10/2011/EG; 1935/2004/EG; 2023/2006; 579/2011/EG; EU-richtlijn 93/43/EEG; 2002/72/EG; FDA-voedselcode 2009. Als actief lid van de European Brushware Federation werkt het bedrijf in overeenstemming met het PHB-charter uitgegeven door FEIBP.

Migratie test

Voor artikelen die bedoeld zijn voor direct contact met voedsel, zijn migratietesten uitgevoerd volgens EU-verordening 10/2011/EG

GOA3 kleurtoewijzingsprogramma

Aangezien kleurcodering een belangrijk verkoopargument is in de FBK-marketingstrategie, biedt dit toewijzingsprogramma de mogelijkheid om scheiding binnen hele productie-installaties of werkzones op kleur te plannen. Dit biedt geweldige mogelijkheden om kruisbesmettingsproblemen te elimineren door overzichten van activiteiten te bekijken of af te drukken.

FBK hygiene