Ervaar 100 % chemievrij

BIO5 dagelijkse sanitairreiniger

Voor het reinigen van natte ruimtes. Het middel ontvet, ontkalkt en zorgt voor een frisse geur. De sanitairreiniger is absoluut chloorvrij. Door een actieve nawerking van het middel helpt het actief verstoppingen van het riool te voorkomen.

chemie vrij

Bio5 dagelijkse vloerreiniger

Een geconcentreerde en effectieve vloerreiniger. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en uitgebalanceerde samenstelling geschikt voor vrijwel alle vloersoorten inclusief hout.

chemievrij

BIO5 periodieke ontkalker

Verwijdert kalkaanslag op oppervlakten die in contact komen met kalkhoudend water. Ideaal om sanitair en toiletten kalkvrij te houden.

chemie vrij

BIO5 keukenreiniger

Een natuurlijke ontvetter die ook is toegelaten voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie en (groot-)keukens. Het geschikt voor het reinigen zowel pannen als de keuken en omgeving. Het bevat ingrediënten die de menselijke huid beschermen.

chemie vrij

BIO5 dagelijkse interieurreinger

Het ideale reinigingsmiddel voor toepassing in huis. Het middel is alcoholvrij en is veilig toe te passen in het hele interieur en op verschillende materialen en ondergronden.

breed assortiment interieurreinigers

Beschikbaar in verschillende verpakkingen

Green Manufacturing biedt verschillende verpakkingen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de juiste hoeveelheid. De verpakkingen zijn gemaakt van PCR, Post Consumer Recycled. Dit betekent dat het materiaal is gemaakt van gerecyclede grondstoffen uit bedrijfsafval of huishoudelijk afval. Dit zorgt voor een reducering van CO2 uitstoot en verminderd de afvalberg.


De soorten verpakkingen

0,75 liter concentraat of gebruiks klaar
1 literconcentraat of gebruiksklaar
5 liter concentraat
10 liter concentraat
20 liter concentraat