TafelaankledingHet juiste servet is belangrijk voor het imago van een restaurant, omdat dit een van de eerste dingen is die de gasten zien. BLV Reinigingssystemen levert een uitgebreide collectie die keuze biedt uit een reeks innovatieve materialen en designs die passen bij iedere gelegenheid.
 
Wij leveren de volgende merkproducten:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
't Woud 1D

3232 LN Brielle

Tel:  0181-418757

Fax: 0181-418758 Onze voordelen

 Veel kennis
 Ruime voorraad
 Snelle levering
 Vertrouwd betalen met

 IDEAL
 Showroom/magazijn

 dagelijks geopend
facebook logo
Wegwerpservetten van hoge kwaliteit zijn een slimme manier om verwerkingskosten te verlagen en professionalisme uit te stralen. De servetten Dunilin en Duni Elegance die aanvoelen als stof, bieden bijvoorbeeld het gewicht en gevoel van stof, maar zijn veel efficiŽnter om mee te werken dan linnen. Onze uitgebreide selectie papieren servetten volgt de laatste trends in kleuren en patronen. Welke lijn ook voldoet aan uw wensen, servetten van Duni zijn ontwikkeld om u gemak te bieden en uw gasten een onvergetelijke sfeer.
Hodi International BV is producent van gepatenteerde disposables en vele andere horecabenodigdheden op het gebied van tafelaankleding.
De producten van Hodi voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zeer scherp geprijsd.
Sinds kort introduceert Hodi een nieuw product: de pochetto! Een nieuw vormgegeven bestekzakje standaard bedrukt in Full Color, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde druktechniek en gedrukt op papier van een extreem hoge kwaliteit, uiteraard FSC gecertificeerd!
Tork biedt een volledige serie servetten: servetten voor elke gelegenheid, van een snelle hap tot een vijfsterrenrestaurant. De servetten zijn verkrijgbaar in diverse moderne en klassieke kleuren van een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar met bedrukking.
 

Wij zijn o.a. leverancier van Ecodos, Qlean-tecEuro paper, All Care, Dibo, Tork, Dreumex, Kimberly Clark, Diversey, Greenspeed, Havep e.a.
                                                                                                      Copyright 2010 BLV Reinigingssystemen