Profielmatten
Alu-Brush zijn project geschikte entreematten met een luxe uitstraling.
 
Deze matten zijn ontwikkeld als alternatief voor de vaak dure aluminium profielmatten. Doordat deze mat een gesloten structuur heeft is de mat eenvoudig te reinigen en hoeft de mat niet uit de matput gehaald te worden om het vuil eronder weg te halen, zoals bij de aluminium profielmatten van andere fabrikanten het geval is. 
 
Alu-Brush matten zijn veel goedkoper dan de profielmatten, omdat de basis van de mat een tapijtmat is, waarin aluminium wordt verwerkt. Dit productieproces is een stuk goedkoper dan dat van profielmatten die als basis aluminium hebben.
 
De matten voor in matputten (van de rol 200 cm breed) zijn zelf op maat te maken met stanleymes en decoupeerzaag/slijpschijf.
 
Wij adviseren om bij grote matputten een aluminium strip dwars te plaatsen tussen de delen.
 
Naast de matten voor in matputten zijn er twee standaardmaten voor op de vloer, deze hebben een aanlooprand van 5 mm hoog zwart tapijt, welke ongeveer 3,4 cm lang is aan het begin en eind van de mat.
 
Total hoogte ca. 13 mm
Totaal gewicht ca. 4 kg/m2
Maatwerk is mogelijk + 25%

 
 
't Woud 1D

3232 LN Brielle

Tel:  0181-418757

Fax: 0181-418758 Onze voordelen

 Veel kennis
 Ruime voorraad
 Snelle levering
 Vertrouwd betalen met

 IDEAL
 Showroom/magazijn

 dagelijks geopend
facebook logo

Wij zijn o.a. leverancier van Ecodos, Qlean-tecEuro paper, All Care, Dibo, Tork, Dreumex, Kimberly Clark, Diversey, Greenspeed, Havep e.a.
                                                                                                      Copyright 2010 BLV Reinigingssystemen