Waarom zijn onze schoonmaakmiddelen niet in de winkel te krijgen?

 Onze producten zijn grotendeels niet in de supermarkt te krijgen omdat deze bedoeld zijn voor de professionele branche en wij selecteren op kwaliteit en prijs. Alleen de allerbeste producten en materialen komen in onze webshop, gegarandeerd! Buiten dit alles om, zijn er ook legio producten die op zich alleen bestemd zijn voor de professionele branche. Vanwege onze professionele benadering hebben wij van diverse leveranciers toestemming gekregen om unieke, niet in de supermarkt te verkrijgen, producten te verkopen.


Wanneer komt uw bestelling aan?

Normaal duurt het 4 tot 5 werkdagen voordat uw bestelling thuis wordt bezorgd. Echter, wanneer u vlak voor het weekend of op nationale feestdagen een bestelling plaatst, kan de bezorging van uw bestelling 7 werkdagen bedragen. Leest u vooral ook onze leveringsvoorwaarden.

Ik zoek een product maar kan het niet vinden, wat nu?

Wij hebben een assortiment uitgekozen die volgens ons het meeste afgestemd is op de wensen van onze klanten. Mocht u iets niet kunnen vinden en zou u toch graag een product daarvan willen proberen, neem dan contact met ons op. Als iets niet in ons assortiment zit, kunnen we er meestal nog wel bestellen. Wilt u een product, die wij hebben getest en niet door ons is goedgekeurd dan zullen wij u dit meedelen en een alternatief aanbieden.

Hoe kan er betaald worden?

Bedrijven en verenigingen kunnen op rekening bestellen en particulieren kunnen alleen betalen via het betalingssysteem iDeal.

Wij vinden dat wij producten hebben die in jullie assortiment passen, wat te doen?

Wij staan altijd open voor nieuwe producten. Heeft u een product, waarvan u denkt dat deze in ons assortiment zou passen, dan kunt u dit product toesturen en dan testen wij deze. We zullen u dan, onderbouwd, antwoord geven of wij dit product wel of niet toevoegen aan het assortiment.

 
 
't Woud 1D

3232 LN Brielle

Tel:  0181-418757

Fax: 0181-418758 Onze voordelen

 Veel kennis
 Ruime voorraad
 Snelle levering
 Vertrouwd betalen met

 IDEAL
 Showroom/magazijn

 dagelijks geopend
facebook logo

Wij zijn o.a. leverancier van Ecodos, Qlean-tecEuro paper, All Care, Dibo, Tork, Dreumex, Kimberly Clark, Diversey, Greenspeed, Havep e.a.
                                                                                                      Copyright 2010 BLV Reinigingssystemen